25 kanta eder : (Euskal Herria) / [berbaurrekoa, Idoia Alzibar] - Alzibar Garitaonaindia, Idoia (25 kanta eder (Labayru Ikastegia), 2006)
Euskal Herria gai nagusi daben 25 herri kantu, partitura eta guzti.