25 kanta eder : (jan-edanak) - Intxaurraga, Gorane; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia, 2008)
Herri kantutegiko errepertorio zabaletik, jan-edanak haria direla, edonork abesteko kantuak liburuetara ekarri dira. Herriaren ahotan dabilen errepertorioa da, letra-partiturak alkarren ondoan ipinita.
Iturriak: 47. or.
Keywords: Euskal kantak; Herri kantak -- Euskal Herria; Euskal kultura; Partiturak