25 kanta eder : (jan-edanak) / [berbaurreoa, Gorane Intxaurraga] - Intxaurraga, Gorane (25 kanta eder (Labayru Ikastegia), 2008)
Herri kantutegiko errepertorio zabaletik, jan-edanak haria direla, edonork abesteko kantuak liburuetara ekarri dira. Herriaren ahotan dabilen errepertorioa da, letra-partiturak alkarren ondoan ipinita.