25 kanta eder : (dantza-koplak) - Intxaurraga, Gorane; Kaltzakorta, Xabier; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia, 2008)
Herri kantutegiko errepertorio zabaletik, dantza-koplak haria direla, edonork abesteko kantuak liburuetara ekarri dira. Herriaren ahotan dabilen errepertorioa da, letra-partiturak alkarren ondoan ipinita.
Iturriak: 46. or.
Keywords: Euskal kantak; Herri kantak -- Euskal Herria; Dantza-koplak; Euskal kultura; Partiturak