25 kanta eder : (dantza-koplak) / [berbaurrekoa, Gorane Intxaurraga, Jabier Kalzakorta] - Intxaurraga, Gorane; Kaltzakorta, Xabier (25 kanta eder (Labayru Ikastegia), 2008)
Herri kantutegiko errepertorio zabaletik, dantza-koplak haria direla, edonork abesteko kantuak liburuetara ekarri dira. Herriaren ahotan dabilen errepertorioa da, letra-partiturak alkarren ondoan ipinita.