Azazkalo - Mazo, Margarita del; Pardi, Charlotte; Goikoetxea, Arkaitz ([Tafalla] : Txalaparta, 2015)
Bazen behin azti bat, Azakalo zuen izena, azazkalik sekula mozten ez zuena, eta labanak bezain zorrotzak zituena. Laguntasun baten istorioa kontatzen du liburu honek: haurrak ehizatzen dituen azti baten eta bere hurrengo biktima beharko lukeenaren artekoa. Beraz, krudela edo tristea beharrean, ipuin alai eta barregarri bat da hau.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Umorea; Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak