25 kanta eder : (animaliak) - Intxaurraga, Gorane; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia, 2012)
25 herri kanta, partitura eta guzti, era batera edo bestera animaliak motibo daukenak
Iturriak: 46. or.
Keywords: Euskal kantak; Herri kantak -- Euskal Herria; Animaliak; Euskal kultura; Partiturak