25 kanta eder : (animaliak) / [berbaurrekoa, Gorane Intxaurraga] - Intxaurraga, Gorane (25 kanta eder (Labayru Ikastegia), 2012)
25 herri kanta, partitura eta guzti, era batera edo bestera animaliak motibo daukenak