Hartzak / Sara Courtauld ; marrazkiak, Masumi Furukawa ; [itzulpena, Ihintza Elsenaar] - Courtauld, Sarah (Lehen irakurleak (Ttarttalo), 2014)
Ba al dakizu munduan zortzi hartz mota besterik ez daudela? Liburu honetan hartzak non bizi diren eta zer jaten duten ikusiko duzu, baita hartz-kumeek zer egiten duten ere, lehenbizikoz gordelekutik kanpora ateratzen direnean.