25 kanta eder : (baserria) - Intxaurraga, Gorane; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia, 2014)
Baserriak hainbat kanturako gaia emon dau gure kantutegi tradizionalean. Horreetarik 25 kantak osotzen dabe liburu hau.
Iturriak: 39. or.
Keywords: Euskal kantak; Herri kantak -- Euskal Herria; Euskal kultura; Baserria -- Euskal Herria; Partiturak