25 kanta eder : (baserria) / [berbaurrekoa, Gorane Intxaurraga] - Intxaurraga, Gorane (25 kanta eder (Labayru Ikastegia), 2014)
Baserriak hainbat kanturako gaia emon dau gure kantutegi tradizionalean. Horreetarik 25 kantak osotzen dabe liburu hau.