25 kanta eder : (dantza-kantuak) - Intxaurraga, Gorane; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia, 2013)
Dantza batzuk kantuagaz egiten dira, horretan datoz bat liburu honetan batutako hogeta bostak.
Iturriak: 35. or.
Keywords: Euskal kantak; Herri kantak -- Euskal Herria; Herri-dantzak -- Euskal Herria; Euskal kultura; Partiturak