25 kanta eder : (dantza-kantuak) / [berbaurrekoa, Gorane Intxaurraga] - Intxaurraga, Gorane (25 kanta eder (Labayru Ikastegia), 2013)
Dantza batzuk kantuagaz egiten dira, horretan datoz bat liburu honetan batutako hogeta bostak.