Gure kantuak - Astigarraga, Asier; Labayru Ikastegia; Udako Euskal Ikastaroa (Derio) (Bilbao : Labayru Ikastegia, 1992)
Euskal kantuen bilduma zabala. Nahastean datoz ahozko tradizinoko eredu zaharrak zein azken urteotako kantari eta taldeen abestirik ezagunenak.
Keywords: Herri kantak -- Euskal Herria; Monografiak