Gure kantuak / [edizioaren arduraduna, Asier Astigarraga] - Astigarraga, Asier (Labayru Ikastegia ;, 1992)
Euskal kantuen bilduma zabala. Nahastean datoz ahozko tradizinoko eredu zaharrak zein azken urteotako kantari eta taldeen abestirik ezagunenak.