Non arraio dago Loreren txita? - Hutchins, Pat; López Gaseni, Manu ([Pontevedra] : Kalandraka ; [Arre] : Pamiela, 2015)
Baserriko ibilaldi lasaiaren ostean, Lorek bere txita aurkezten digu, bera bezain despistatua baita. Amak bazter guztiak miatuko ditu haren bila, txitaren joan-etorri komiko eta arriskutsuen lekuko garen bitartean.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Where, Oh Where is Rosie´s Chick?
Keywords: Umorea; Etxe-abereak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak