Non arraio dago Loreren txita? / Pat Hutchins ; [itzulpena, Manu Lopez Gaseni] - Hutchins, Pat (Kalandraka ; Pamiela, 2015)
Baserriko ibilaldi lasaiaren ostean, Lorek bere txita aurkezten digu, bera bezain despistatua baita. Amak bazter guztiak miatuko ditu haren bila, txitaren joan-etorri komiko eta arriskutsuen lekuko garen bitartean.