Euskarazko sermoi eta antzeko eskuizkribuen katalogoa (XVIII-XX) : Frantziskotarren artxiboak - Etxebarria Etxebarrena, Nagore; Solaguren, Zelestino; Manterola, Ander; Kamiruaga, Akaitze; Arejita, Adolfo; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Arantzazu E.F. ; Oñati : Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, 2005)
XVIII, XIX eta XX. mendearen hasieran frantziskotarrek idatzitako sermoihitzaldien katalogoa. 5.817 fitxa guztira, 4.242 euskeraz. Danen artetik 147 autore izen-abizendunak dira (3.800 fitxa), beste batzuk, ostera, 512 autore (2.017 fitxa), izena argitu ezin eta kodeen bitartez identifikau dira. Euskeraren aldetik, ugarienak gipuzkerazkoak dira, eta hurrengo bizkaierazkoak. CDa dauka.
Keywords: Sermoiak- -- XVIII-XX. m.- -- Katalogoak; Eskuizkribuak- -- XVIII-XX. m.- -- Katalogoak; Monografiak; Biografiak