Euskarazko sermoi eta antzeko eskuizkribuen katalogoa (XVIII-XX) : Frantziskotarren artxiboak / Nagore Etxebarria Etxebarrena ; biografiak Zelestino Solaguren ; arduraduna Adolfo Arejita ; aholkularia Ander Manterola ; laguntzailea Akaitze Kamiruaga - Etxebarria Etxebarrena, Nagore (Jarein (Labayru Ikastegia), 2005)
XVIII, XIX eta XX. mendearen hasieran frantziskotarrek idatzitako sermoihitzaldien katalogoa. 5.817 fitxa guztira, 4.242 euskeraz. Danen artetik 147 autore izen-abizendunak dira (3.800 fitxa), beste batzuk, ostera, 512 autore (2.017 fitxa), izena argitu ezin eta kodeen bitartez identifikau dira. Euskeraren aldetik, ugarienak gipuzkerazkoak dira, eta hurrengo bizkaierazkoak. CDa dauka.