25 kanta eder : (lo-kantak) - Intxaurraga, Gorane; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia, 2011)
25 lo-kanta, letra eta partitureagaz.
Iturriak: 35. or.
Keywords: Lo-kantak; Euskal kantak; Euskal kultura; Partiturak