Etorkizuna gertatzen dogu : Arrazoi-bide logikoa . 6 (Madril : Producciones de Video Pedagógico ; Gasteiz : Euskal Herrirako Euskal Banatzaile-Ibaizabal, 1987)
Goimaila baterako sortuta dago; arrazoiketaren eta bere egituraketa aurkituko ditu eta argi-bideak balio duen ala ez ere bai.
Eima 1987
13-15 urtekoentzat
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Logika; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak