Etorkizuna gertatzen dogu : Arrazoi-bide logikoa (Etorkizuna gertatzen dogu, 1987)
Goimaila baterako sortuta dago; arrazoiketaren eta bere egituraketa aurkituko ditu eta argi-bideak balio duen ala ez ere bai.