Etorkizuna gertatzen dogu : Informatika zer den . 4 (Madril : Producciones de Video Pedagógico ; Gasteiz : Euskal Herrirako Euskal Banatzaile-Ibaizabal, 1987)
Gaurko bizimoduari praktikotasun bat dakarkio, eskeintzen dizkigun serbitzuak behar-beharrezkoak ditugu eta.
Eima 1987
13-15 urtekoentzat
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Informatika; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak