Etorkizuna gertatzen dogu : Komunikabideak zertzuk diran . 5 (Madril : Producciones de Video Pedagógico ; Gasteiz : Euskal Herrirako Euskal Banatzaile-Ibaizabal, 1987)
TTelebistak, Irratiak eta Prentsak, gizartean daukaten eragina aztertzen du.
Eima 1987
13-15 urtekoentzat
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Gizarte-komunikabideak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak