Etorkizuna gertatzen dogu : Elektronika zer den . 3 (Madril : Producciones de Video Pedagógico ; Gasteiz : Euskal Herrirako Euskal Banatzaile-Ibaizabal, 1987)
Transistorearen asmakizuna dela eta, gaurko gazteei teknologi mailaren aurrerakuntzaz mintzatzen zaizkie
Eima 1987
13-15 urtekoentzat
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Gizarte-komunikazioa; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak