Etorkizuna gertatzen dogu : Lehenengo lagunzak . 2 (Madril : Producciones de Video Pedagógico ; Gasteiz : Euskal Herrirako Euskal Banatzaile-Ibaizabal, 1987)
Istripu bat izan duenari laguntzeko era desberdinak azaltzen ditu. Honen zabalkundeari, estatu eta erbesteko era desberdinetako erakundeek goimailako garrantzia eman diote.
Eima 1987
13-15 urtekoentzat
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Lehenengo sorospenak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak