Etorkizuna gertatzen dogu : Lehenengo lagunzak (Etorkizuna gertatzen dogu, 1987)
Istripu bat izan duenari laguntzeko era desberdinak azaltzen ditu. Honen zabalkundeari, estatu eta erbesteko era desberdinetako erakundeek goimailako garrantzia eman diote.