25 kanta eder : (gabon abestiak) / [berbaurrekoa, Gorane Intxaurraga] - Intxaurraga, Gorane (25 kanta eder (Labayru Ikastegia), 2011)
Gabonetan kantu bereziak egiten dira, eta horreetarikoak batu dira liburu honetan. Gure tradizinokoak dira gehienak; banakak, ostera, bertakotuta daukaguzanak.