Ama Medusa - Crowther, Kitty; Alberdi, Uxue (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Argiaren bizitza bere ama Medusaren ilean hasten da. “Zoragarria da”, dio herriko jendeak. “Bai, nirea da”, erantzuten du Medusak. Loturari eta autoafirmazioari buruzko istorio ezberdin bat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Seme-alaben maitasuna; Gizarteratzea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak