Ama Medusa / Kitty Crowther ; [itzulpena, Uxue Alberdi] - Crowther, Kitty (Ttarttalo, 2015)
Argiaren bizitza bere ama Medusaren ilean hasten da. “Zoragarria da”, dio herriko jendeak. “Bai, nirea da”, erantzuten du Medusak. Loturari eta autoafirmazioari buruzko istorio ezberdin bat.