Arbola eskuzabala / Shel Silverstein ; itzulpena, Manu Lopez Gaseni - Silverstein, Shel (1932-1999) (Kalandraka ; Pamiela, 2015)
Adiskidetasuna, ingurumena zaintzea eta beste aldarrikatzen dituen klasiko bat berreskuratu dugu. Samurra eta hunkigarria, haurtzarotik helduarorako bidearen kontakizuna da; arbolak mutiko batenganako dituen adiskidetasunari eta eskuzabaltasunari buruzko istorio bat.