Zozomikoteak - Eizagirre, Jexux; Zubimendi, Alai ([Hernani] : Dobera Euskara Elkartea, 2015)
Zozomikoteak esaten zaie Euskal Herrian, martxoko azken egun eta erdiei, eta apirileko lehen egun eta erdiei, gogoratzeko negua berriro ere etorri daitekeela, udaberria izanagatik. Zozomikoteak izenez, kontatu ohi da artzain baten ipuina.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Artzainak; Urtaroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak