Euslandia : unibertso txiki baterako galderak - Luki Albisua, Miriam; Lanku Bertso Zerbitzuak; Mondragon Unibertsitatea. Humanitate eta Hezkuntza Zientzien Fakultatea ([Andoain] : Lanku ; [Eskoriatza] : HUHEZI, 2011)
Euskal Kulturgintzaren transmisioari buruzko ikastaroan entzundako hariak, transkripzioak, prentsako errekorteak, poemak, komikiak, pelikulak, abestiak, pintadak eta musika, musika askoren hariak ahuntzen dira Euslandian
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Euskal kultura; Monografiak