Euslandia : unibertso txiki baterako galderak / Miriam Luki - Luki Albisua, Miriam (Lanku ; HUHEZI, 2011)
Euskal Kulturgintzaren transmisioari buruzko ikastaroan entzundako hariak, transkripzioak, prentsako errekorteak, poemak, komikiak, pelikulak, abestiak, pintadak eta musika, musika askoren hariak ahuntzen dira Euslandian