Pinpirin eta florian - Duhalde, Anje; Labayru Ikastegia; Ikastolen Elkartea ([Donostia] : Elkarlanean, 2000)
Udagoieneko 16 kantu doinu-euskarrian.
Aita ekarzazu ; Pinpirin eta Florian ; Ipiñaburu leku altuan ; Ardoa eta gizona ; Aldrebeskeriak ; Bardabioko semea ; Peru Dubako ; Lehenengotxuori ; Atzamarren errezitadua ; Paradisuko atean ; Anderia gorarik ; Hiru lauko txokolatea ; Arrosa xuriaren azpian ; Bizkaiko txerriari ; Gure herriko ihiztariei ; Jai egunez
Angel Unzu, gitarrak, mandolinak, melodika, baxoa, perkusioak eta bigarren ahotsa ; Anje Duhalde, gitarrak, harmonika, perkusioa eta ahotsak ; Mathias Lopez, baxoa, kontrabaxoa ; Txomin Duhalde, saxoak ; Arnaud Lassus, tuba ; "Kutx" Juste, flautak, txirula eta panderoa ; Stephane Goueyts, tronpeta ; Maddi Oihenart, ahotsa ; Ruper Ordorika, ahotsa ; Akaitze Kamiruaga, errezitadua
Keywords: Euskal musika; Euskal kanta zaharrak; Euskal kultura; Euskal Herria -- Ohitura eta usadioak; Audioak