XIX. mendeko olerki-bertsogintza / Piarres Charritton ... [et al.] - Etxebarria, Igone; Xarritton, Piarres (1921-2017); Zelaieta, Angel; Astigarraga, Asier (Gauontza sorta (Labayru), 1990)
Piarres CHARRITON: "Iparraldeko bertsolari eta olerkariak XIX. mendean"; Angel ZELAIETA: "Juan Mateo Zabala-ren 'Zaldi arroa eta asto apala' eta 'Anchinaco euskacaldunen alabantzac' poemen analisia"; Igone ETXEBARRIA: "Eusebio Mª Azkueren literatur lanak"; Asier ASTIGARRAGA: "Eusebio Mª Azkue: lehenengo hurreratzea".