Joseba Sarrionandia : irakurketa proposamen bat / Aitzpea Azkorbebeitia Aldaiturriaga - Azkorbebeitia, Aitzpea (Aita Santi Onaindia beka (Labayru Ikastegia), 1998)
Aitzpeak ikerketa egin dau Joseba Sarrionandiaren idazlanen gainean, Harrera Teoriaren ikuspegitik aztertuta. Bai poesiak bai prosako lanak kontuan hartuta, idazleak darabilzan estrategiak eta emaitza literarioak sakon eta zehatz erabili ditu egileak.