Bakio berbarik berba - Gaminde, Iñaki; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa; Bakio. Udala; Labayru Ikastegia ([Bilbao] : Bilbao Bizkaia Kutxa : Labayru Ikastegia ; Bakioko Udala, 1999)
Lan honetan Bakioko euskeraren lekukoak ugari eta zabal aurkituko ditu irakurleak. Hizkuntzaren azterketa zehatza, ganera, nekazaritza eta arrantzaren inguruko bizimoduaren barriari lotuta dago.
Keywords: Euskalkiak; Monografiak