Ipuin-barreka - Bilbao, Felix; Arejita, Adolfo; Etxebarria Etxebarrena, Nagore; Morente, Enrique; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa ([Bilbao] : Labayru Ikastegia ; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, 2009)
Ipuinen bitartez irakurleak barreka jarri ditu Felix Bilbaok liburu honetan. Kontakizun tradizionalak dira, herri-herrikoak, laburrak eta gatz eta piper handiagaz kontatuak. Han eta hemen kontetan diran ipuinok bere ingurura ekarri ditu idazleak; izenak, lekuak eta kontestuak hurreratu egin ditu.
Liburu honek Eusko Jaurlaritza, Bizkaiko Foru Aldundia eta Morgako Udalaren laguntza jaso du
Keywords: Herri-ipuinak; Helduentzako Literatura