Ipuin-barreka / Felix Bilbao ; sarrerea, Adolfo Arejita ; edizinoa, Nagore Etxebarria ; irudiena, Enrique Morente - Bilbao, Felix (Sutondoan (Labayru Fundazioa), 2009)
Ipuinen bitartez irakurleak barreka jarri ditu Felix Bilbaok liburu honetan. Kontakizun tradizionalak dira, herri-herrikoak, laburrak eta gatz eta piper handiagaz kontatuak. Han eta hemen kontetan diran ipuinok bere ingurura ekarri ditu idazleak; izenak, lekuak eta kontestuak hurreratu egin ditu.