Azken txorakikeriak / Kike Amonarriz - Amonarriz, Kike (Txorakikeriak (Argia), 2014)
Amonarriz umoreari tartea eskaintzen ARGIAko orrialdeetan. Bi urte geroago, gaurdaino, astero-astero txisteak argitaratzeari ekin dio. Salgai dugun liburu hau, Azken TxoraKIKEriak, Txorakikeriak bildumaren bosgarren alea duzu.Izenburua, nahita, ateak zabalik utzi dizkio zalantzari: azkena, behin betiko... edo momentuz baino ez? Ez jakin. Ezta egileak berak ere, aitortu duenez.Liburu honetan jasotzen diren txisteak, ARGIAn azken hamarkadan argitaratutako txisteen hautaketa bat da.Hemen duzu, azken TxoraKIKEriak liburuarekin gozatzeko aukera paregabea!