Hartza eta tximeleta sarea - Isern, Susanna; Pourchet, Marjorie; Goikoetxea, Arkaitz (Tafalla : Txalaparta, 2013)
Bildumagileek tximeletak ehizatu eta lastoztatzeko erabiltzen duten objektua, kasu honetan, tximeletak salbatzeko erabiliko du liburuaren protagonista. Basoan bizi den hartza, onberatasun hutsez ariko da salbamendu lanetan, inolako ordainik itxaron gabe. Hala ere, jasoko duen ordaina tximeleten laguntza eta adiskidetasuna izango da. Laguntasun bitxi eta eder bati buruzko liburua duzu Hartza eta tximeleta sarea.
7 urte arte (urdina)
Oso cazamariposas
Keywords: Adiskidetasuna; Ontasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak