888 txiste : txorakikeriak 4 - Amonarriz, Kike (Lasarte-Oria : Argia, 2004)
Barre egiteko 888 aukera eskaintzen dizkizu liburu honek.Aurreko liburuetan jaso gabeko 888 txiste, pasadizo eta jolas bildu ditu Kike Amonarrizek liburuki mardul bezain atsegin honetan.Denetariko txisteak aurkituko dituzu orriotan: gertatuak eta asmatuak; bizituak eta bilduak, erositako prezioan saldutakoak eta moldatutakoak, bertokoak eta bertokotuak, kanpora gure begiz kontatzen dutenak eta gurea kanpokoen begiz azaltzen dutenak.Algara eta irribarrea tartekatu egingo dituzu, eta batzuetan, bigarren irakurketak zer pentsa emango dizu. Ez dira txiste hutsak. Eragin nahi duen umorea landu du Kikek.Kolore askotako umorea: zuria, beltza gorria...
Keywords: Txisteak -- Antologiak; Helduentzako Literatura