Aingeru galduaren bila - Ducos, Max; Riviére, Maritxu; Bidegain, Xarles; Ikas euskal pedagogia zerbitzua ([Uztaritze] : IKAS, 2015)
Ameslari samarra da Eloi, beti ikastaldeko azkena, eta gogoz kontra doa irakasleak antolaturiko herriko arte ederretako museora. Galdu egingo da bertan, eta abentura fantastiko batean murgiltzen da obra batzuetan barna. Arte ederretara hurbilarazteko gutizia ematen duen albuma. Gaur, Eloik eta haren ikasgelako lagunek herriko Arte Ederren museoa bisitatuko dute. Ateraldi horrek mutikoa izigarri nardartzen du... margolan bat mintzatzen zaion arte, konfiantzazko eginkizun bat haren gain uzteko.
8 urtetik aurrera (gorria)
L´Ange disparu
Keywords: Arte modernista -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura