Bertolda eta Bertoldin / [egilea] G. C. Della Croce ; Otxoluak euskeratua ; aurkezlana eta moldakuntza, Adolfo Arejita - Croce, Giulio Cesare (Sutondoan (Labayru Fundazioa) ; 4, 1983)
Otxoluak 1932. urtean egin eta atera eban itzul-lanaren berragitalpena. Bertolda eta Bertoldin aita-semeen bizitza zelebrea, urtenaldi zorrotzak, egitada barregarriak,... euskera dotore eta aberats batez kontaurik.