Marijesiak : abenduko koplak - Etxebarria, Igone; Etxazarra, Ainhoa; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia ; BBK Fundazioa, 2014)
Marijesiak, Abendua, Kebonikoak Gabon aurretxuan Bizkaiko hainbat herritan kantatzen diran eske-koplak dira. Erronda egiteko modua ezbardina da herri batetik bestera. Hori dana jasota dago liburuan eta barruan daukan DVDan.
Keywords: Gabon-kantak; Bizkaia- -- Ohitura eta usadioak; Monografiak