Marijesiak : abenduko koplak / [egileak, Igone Etxebarria, Akaitze Kamiruaga] - Etxebarria, Igone (Geureak - Herri Ondare bilduma (Labayru Fundazioa), 2014)
Marijesiak, Abendua, Kebonikoak Gabon aurretxuan Bizkaiko hainbat herritan kantatzen diran eske-koplak dira. Erronda egiteko modua ezbardina da herri batetik bestera. Hori dana jasota dago liburuan eta barruan daukan DVDan.