Bizkaieraren azentu-moldeez - Gaminde, Iñaki; Txillardegi (1929-2012); Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia, 1995)
Obra honetan, autoreak bizkaieraren eredu desbardinetako datuak bildu eta, gaur eguneko fonetika-laboratorioek eskaintzen dituen bitartekoak erabiliaz, ereduotan agertzen diran azentu-moetak zehatz mugatu ditu. Hitzaurrea Txillardegirena da.
Keywords: Euskalkiak -- Bizkaiera; Euskara -- Fonetika; Euskara -- Fonologia; Euskara -- Azentua; Monografiak