Bizkaieraren azentu-moldeez / Iñaki Gaminde ; [hitzaurrea, Txillardegi] - Gaminde, Iñaki (Labayru Ikastegia, 1995)
Obra honetan, autoreak bizkaieraren eredu desbardinetako datuak bildu eta, gaur eguneko fonetika-laboratorioek eskaintzen dituen bitartekoak erabiliaz, ereduotan agertzen diran azentu-moetak zehatz mugatu ditu. Hitzaurrea Txillardegirena da.