Euskaldunen azentuak - Gaminde, Iñaki; Labayru Ikastegia ([Bilbao] : Labayru Ikastegia, 1999)
Euskal azentuak euskeraren eremu osoan zelangoak diran eta geografian kokatuteko ahalegina egin dau egileak. Horretarako 255 herritan aitutako materialak erabili dauz.
Bibliografia: 277.-278. or.
Keywords: Euskalkiak; Euskara -- Fonetika; Euskara -- Azentua; Monografiak